(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

День Святого Миколая – обираємо подарунок для дівчини

У допомогу для чоловіків ми склали перелік безпрограшних подарунків для дівчині на Миколая, обирайте будь-який, а може й не один, адже сюрпризів багато не буває.
Погодьтеся, що сучасний світ настільки стрімкий, що часу на самих себе катастрофічно не вистачає. Це проблема жінок незалежно від віку, професії та сімейного стану. За можливість провести декілька годину СПА-салоні або салоні краси кохана буде двічі вдячна – за подарунок та увагу. Тож, саме час перейти до вибору сюрпризу, а допоможе у цьому клініка Авантаж, спеціалісти якої піклуються про красу та здоров’я.

Масаж обличчя

Якщо ви сумніваєтесь, який подарунок для дівчини на Миколая краще обрати, сміливо замовляйте масаж обличчя. Ця косметична послуга підійде до різних типів шкіри. Це приємна та водночас ефективна процедура, результатом якої стане ніжна, пружна, доглянута шкіра. Зморшки зменшуються, зникають набряклості, шкіра насичується киснем, стає доглянутою, сяючою.

Масаж обличчя

Важливо! Для більш ефективного результату радимо замовити курс процедур масажу обличчя, а спеціаліст з урахуванням типу шкіри запропонує певну масажну техніку та косметичні засоби.

Догляди для обличчя

Незамінний подарунок дівчині на День Святого Миколая – догляди для обличчя. Клініка Авантаж пропонує багатий вибір косметичних засобів для вирішення певних естетичних проблем:

  • коли треба набути бездоганного вигляду перед важливою подією;
  • для висвітлення шкіри та стимуляції синтезу колагену;
  • для зневодненої шкіри;
  • для виведення зайвої рідини;
  • для відновлення шкіри після дії ультрафіолету;
  • догляд за шкірою навколо очей;
  • для усунення проявів розацеа, почервоніння.

Догляди для обличчя

Порада! Перш ніж замовити оригінальний подарунок на Миколая дівчині, замовте консультацію зі спеціалістами клініки.

Курс лазерної епіляції Candela

Чудовий подарунок коханій дівчині на Миколая – курс лазерної епіляції Candela. Процедура проводиться найновішим, найефективнішим лазером Candela GentleLase Pro американського виробництва. Переваги обладнання – працює швидко, безболісно, ефективно. Це універсальний прилад, який підійде до будь-якого типу шкіри. Окрім видалення волосся лікує шкіру – позбавляє судинної сіточки та пігментації.

Курс лазерної епіляції Candela

Важливо! Кількість процедур залежить від кольору волосся – темне видаляється швидше (4 процедури), світле довше (до 10 процедур).

Курс апаратного масажу Vela Shape

Наступний подарунок жінці на Миколая дозволить отримати бездоганну, струнку фігуру та покращити стан шкіри. Йдеться про курс апаратного масажу Vela Shape. Що треба знати про Vela Shape – це єдиний апаратний масаж, під час якого використовується комбінована технологія Elos, що поєднує чотири технології – радіохвилі для розщеплення жиру, інфрачервоне випромінювання для прогріву тканин, вакуум для відтоку лімфи, механічний масаж для покращення стану шкіри.

Процедура Vela Shape II

Порада! Замовте від 4 до 6 процедур – це повний курс для дієвого результату. До речі, ефективність одного курсу тримається один рік.

Курс пілінгів

Курс пілінгів – чудовий подарунок дівчині на день Миколая. Це універсальна косметична процедура, за допомогою якої можна вирішити безліч питань – позбутися зморшок, рубців, постакне, вугрів, покращити зовнішній вигляд шкіри. Пілінг проводиться з використанням спеціальних косметичних засобів – кислот, вітамінів, ефірних олій. Клініка Авантаж пропонує великий вибір пілінгів, досвідчені спеціалісти допоможуть обрати найбільш ефективний:

  • для розгладження зморшок та уповільнення процесів старіння;
  • для вирівнювання рельєфу шкіри та лікування акне;
  • для лікування пігментації, себореї, дрібних зморшок;
  • для покращення тонусу шкіри, створення ефекту сяяння;
  • для позбавлення від темних кіл під очима, «гусячих лапок», зморшок навколо очей;
  • для позбавлення від рубців, розтяжок.

Подарунковий сертифікат

Безумовно, підібрати подарунок на Миколая жінці – задача не з легких. Лише чоловіки знають, як важно буває догодити дівчині. Якщо ви не можете обрати сюрприз, це не привід відмовлятися від привітання коханої зі святом. Здивуйте її подарунковим сертифікатом на 500 грн або 1000 грн. На цю суму дівчина сама зможе обрати для себе найприємніші косметичні процедури, подарувати собі красу, задоволенні та можливість відчути себе богинею. Пам’ятайте, що жінка залишається жіночною завжди, а це означає, що вона піклується про себе, слідкує за зовнішністю. Допоможіть їй в цьому, а спеціалісти клініки Авантаж запропонують безліч ефективних процедур, професійне обладнання, приємну, дружню атмосферу.

Кійко Наталія Юріївна

Лікар дермато-венеролог 1-ої кваліфікаційної категорії