(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Як позбутися мімічних зморшок?

Мімічні зморшки – проблема, з якою стикаються жінки та чоловіки різного віку. Цю проблему можна вирішити якщо вчасно звернутись до лікаря-косметолога та вжити необхідні заходи, що допоможуть забрати заломи на обличчі та нададуть йому молодого, свіжого вигляду.

Чому з’являються мімічні зморшки на лобі, навколо очей та рота?

Виділяють дві основних причини виникнення зморшок:

  1. вікові зміни шкіри,
  2. широкий спектр емоцій, які ми виражаємо впродовж кожного дня.

З кожним днем шкіра потрохи втрачає природну гіалуронову кислоту і стає менш пружною, зменшується її еластичність, виробляється все менше колагену та еластину, що також сприяє швидшому утворенню зморшок.

Шкіра, звичайно ж, змінюється не лише через вік. На її стан впливають емоції, котрі відбиваються на нашому обличчі. Їх доволі багато: гнів, радість, сум, здивування та багато інших. Це все так чи інакше залишає відбиток на шкірі обличчя і прискорює появу зморшок, змушуючи все частіше ставити собі питання: як позбутися мімічних зморшок навколо очей?

На жаль, ми не можемо уникнути утворення мімічних зморшок, проте можемо продовжити свою молодість, звернувшись по допомогу до спеціалістів. Саме лікарі зможуть допомогти й запропонувати проведення спеціальних косметологічних процедур, що мінімізують утворення мімічних зморшок навколо очей завдяки ін’єкціям ботоксу або інших препаратів.

як позбутися мімічних зморшок

Корекція мімічних зморшок: переваги процедур

Зазвичай такі косметологічні процедури практично безболісні, після них відпадає необхідність в реабілітації. Зате результат помітний одразу: шкіра стає пружнішою, зморшки потроху розгладжуються і стають не такими помітними.

Як позбутися мімічних зморшок: особливості процедури

Найпопулярнішою і найпоширенішою процедурою є ін’єкції ботулотоксину типу А. Білки, що містяться в цій ін’єкції, здатні знерухомити м’язи обличчя, блокуючи активність нервових імпульсів, проте залишити міміку активною. Ботулотоксин здатен також регулювати роботу потових залоз, припиняючи виділення поту у тих зонах, де це стає перешкодою для людини й приносить їй дискомфорт.

Цей препарат почали активно застосовувати в косметології ще наприкінці 20-го століття, і з того часу популярністю користуються три токсини, зареєстровані на ринку косметології: ботокс, диспорт та ксеомін. Вони різняться концентрацією речовин, об’ємом, дозуванням та способом зберігання, проте ефект від їх застосування зазвичай приблизно однаковий.

Особливо актуальне питання корекції подібних станів для тих, хто вперше помітив у дзеркалі вікові зміни шкіри. Отож, як позбутися мімічних зморшок під очима або навколо рота? Ботулінотерапія як спосіб розгладити зморшки дозволена особам з 18 років, якщо для цього є медичні показання, а також ця процедура може бути профілактикою заломів шкіри.

як позбутися мімічних зморшок

Корекція мімічних зморшок ботулотоксином: не проґавте свій шанс!

Лише з 25 по 27 травня ви отримуєте 20% знижки на корекцію мімічних зморшок обличчя. Також у цей період ви можете скористатись можливістю випробувати диспорт.

Диспорт – це косметологічна ін’єкція, котра не лише покращує вікові зміни шкіри, а й бореться з пітливістю, розслабляє м’язи шкіри. Диспорт та ботулінотерапія – найкращі способи покращити стан своєї шкіри і більше не ставити собі питань на кшталт “мімічні зморшки: що робити”?

Лікарі клініки Авантаж нададуть професійну консультацію щодо необхідності корекції мімічних зморшок, а також мінімізують видимість наявних мімічних зморшок, одночасно попередивши появу нових. Ін’єкційна косметологія дає можливість повернути пацієнту молодість, наситити колагеном шкіру обличчя та надати їй пружності й еластичності. Лікарі нашої клініки постійно поновлюють свої знання та навички у сфері косметології, орієнтуючись на новітній європейський досвід косметологів. Це осучаснення косметологічних послуг, що допомагає шкірі обличчя клієнтів бути доглянутою та здоровою, а людям – усміхненими та щасливими.

як позбутися мімічних зморшок
Годі ставити собі питання: як позбутися мімічних зморшок на лобі? Необхідно звернутися до спеціалістів, які відповідально та професійно поставляться до вашої шкіри та подарують їй сяяння і пружність. Лікарі клініки Авантаж користуються лише якісними сертифікованими матеріалами та засобами, що мають офіційний сертифікат якості. Завдяки цьому ви можете впевнитись у якості продукції, яку вам запропонують у клініці та самостійно ознайомитись зі складом та іншою інформацією стосовно проведення процедури або подальшого відновлення пацієнта.

Шкіра дарована нам природою, і лише від нас залежить її стан та зовнішній вигляд. Не гайте час та звертайтесь за консультацією до лікаря, якому довіряєте.

Кійко Наталія Юріївна

Лікар дермато-венеролог 1-ої кваліфікаційної категорії