(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Body after baby – новинка від Avant`Age!

Під час вагітності організм жінки проходить через великі навантаження. Гормональні перепади ведуть до затримки рідини в організмі, застою лімфи в нижніх кінцівках, збільшення підшкірно — жирового шару, відкладення жиру в ділянках живота, стегон, розтяжок. Організм віддає багато будівельних матеріалів на побудову немовляти і в період вагітності, і в період лактаціі, знижується кількість мінералів і мікроелементів.

Body after baby

Програма відновлення після пологів

Щоб відновитись після цього ми розробили програму відновлення після пологів “Body after baby”. Вона включає в себе обгортання сухими водоростями, які відновлять електроліти і мікроелементи в організмі, що буде сприяти втраті зайвої рідини.

Крім цього в ділянках живота і стегон, де є збільшення жирових відкладень, ми рекомендуємо пройти курс з процедур кріоліполізу і Vela Shape. Що вони дають?

Кріоліполіз (в нас німецький апарат Z-lipo, Zimmer) заморожує жир, затягуючи вакуумом у насадку до -10,-12 градусів. При цьому шкіра захищається спеціальною серветкою і не пошкоджується.
Жирові клітини помирають і розщеплюються організмом в подальшому протягом 2-3 місяців.

Kriolipoliz

Vela Shape та Vela Smooth

Vela Shape — це унікальний апарат, в якому поєднується RF ліфтинг, світлова енергія — elos, вакуум і розминання розігрітого до 42-50 градусів жиру. В результаті ми отримуємо підвищення обмінних процесів у жировій тканині — згорання жиру, покращення кровопостачання, лімфовідтоку, зменшення об‘ємів, підтяжку шкіри, покращення тургору і еластичності, стимуляцію утворення колагену.

Vela

Водорослеве обгортання

Обгортання водоростями в якості відновлювальних процедур проводили ще стародавні римляни і греки. Морські водорості ефективні завдяки багатому вмісту активних мікроелементів, здатності вбирати ззовні. Бурі водорості для обгортання (ламінарія, фукус) — дієвий засіб для схуднення, боротьби з проявами целюліту.

Ефект помітний через 1-2 процедури: зменшуються видимі прояви целюліту, видаляється набряклість, контури тіла стають більш чіткими, шкіра стає пружною, гладкою, поліпшується загальне самопочуття.

Водорослеве обгортання

На щастя, щоб позбутися від більшості змін тіла, з якими стикаються молоді мами, не потрібно робити операції. Досить пройти курс певних процедур. На фото нижче результат сього після 4 процедур Vela.

Відновлення тіла після пологів

Косметологічна клініка Avant’age допоможе підібрати додаткові процедури для відновлення тіла після пологів, які підійдуть саме Вам! Наші спеціалісти завжди радо підтримають та проконсультують Вас, а також підберуть найефективніші процедури!

Body after baby