(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Чому Вам потрібна біоревіталізація?

Ін’єкційні методи корекції вікових змін та естетичних дефектів набули широкої популярності завдяки унікальним особливостям, що дозволяють вважати їх відмінною альтернативою хірургічному втручанню. Біоревіталізація рекомендована жінкам і чоловікам, віком від 25 років для боротьби зі старінням шкіри, а також більш молодому поколінню для нівелювання наявних дермальних недоліків. Давайте розглянемо її переваги та причини, коли потрібно використовувати ці уколи краси.

Широкий спектр впливу

Біоактивні речовини дозволяють відновити фізіологічне середовище, нормалізувати обмінні процеси, а для пацієнта – це можливість омолодитися та суттєво поліпшити стан шкіри, позбувшись:

  • сухості дерми;
  • в’ялої структури шкіри;
  • тьмяного кольору обличчя;
  • зморшок початкового та середнього типу, а в деяких випадках – і глибоких;
  • шрамів та дефектів;
  • пігментних плям.

Реабілітаційний період після хімічних та лазерних пілінгів також є показанням до використання ревіталізантів.

Варіативність біоревіталізантів

Чому Вам потрібна біоревіталізація?
Більшість препаратів створені на основі гіпоалергенної гіалуронової кислоти, що є природнім компонентом дерми і не викликає відторгнення. Деякі мають у своєму складі анестетики, що усувають будь-які болісні відчуття під час процедури.

Препарати можуть доповнюватись мінеральними комплексами, вітамінами та амінокислотами, що живлять шкіру і забезпечують не лише здоровий зовнішній вигляд, а й внутрішнє відновлення.

Біоревіталізанти третього покоління мають в складі нуклеотиди, функція яких полягає у відновленні пошкоджених ДНК ділянок.

Перед призначенням процедури пацієнт проходить огляд у спеціаліста, що оцінює стан шкіри та визначає кількість процедур, їх регулярність та тип препарату.

Мінімум часу на процедури

Виражений ефект спостерігається після 3 процедур. Максимальна кількість ін’єкцій за 1 протокол – 5 з інтервалом 2-4 тижні. Навіть мезотерапевтичні методи потребують більш тривалого курсу лікування. Професійна ревіталізація у Львові дозволяє вже після першої процедури нормалізувати колір шкіри, позбавитись неглибоких зморшок та спостерігати цілий ряд інших позитивних змін.

Короткий період відновлення

В першу добу після процедури може спостерігатись почервоніння або блідість та сліди від уколів в місцях введення препарату. Однак вже за 2 дні вони повністю зникають. А за 2 тижні – дозволяється відвідування солярію, сауни та басейну.

Регенерація шкіри

Речовини, що вводяться під шкіру пацієнта, є природними складовими клітин людини. Вони не тільки не зашкодять організму, а й мають унікальну властивість:

  • запускати власні відновлюючі сили для вироблення гіалурону і колагену;
  • стимулювати нормалізацію обмінних процесів із забезпеченням достатньої зволоженості дерми.

Тому ефект досить тривалий і зберігається від 6-8 місяців до півтора року.

Професійна косметологічна клініка «Авантаж» пропонує скористатися сучасними методами омолодження шкіри, подарувавши собі впевненість у власній красі. Доступні ціни, широкий спектр послуг, найновіше обладнання та препарати від провідних лабораторій світового класу – наші постійні переваги, що гарантують якісний результат.