(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Правильний догляд за шкірою після 30 років

Догляд за шкірою обличчя після 30 років – важливий момент для молодості, сяючого погляду та привабливості. Для того аби мати чудовий вигляд, потрібно правильно слідкувати за обличчям, відвідувати косметологічні салони, а також доглядати за шкірою. Пропонуємо розглянути важливі секрети, яких потрібно дотримуватися для красивого вигляду.

Правильний догляд за шкірою після 30 років

Важливі рекомендації із догляду

Кожного ранку необхідно очищувати шкіру, позбавляючись від жирного блиску, виділень. Обов’язково підберіть денний та нічний крем для обличчя. Знадобиться підібрати зволожуючий засіб, а також той, який буде живити шкіру. Обов’язково у складі має бути багато вітамінів – С, Е і А, колагену. Пам’ятайте, що денний та нічний крем – різні за складом та принципом дії. Тому надзвичайно важливо підібрати різні склади.

Окремо приділіть увагу зоні декольте та шиї. На цих ділянках надзвичайно ніжна шкіра, тому зморшки там з’являються у першу чергу. Потрібно наносити спеціальні засоби для догляду саме за цими ділянками. Такі креми чи сиворотки наносять щодня.

Шкіра довкола очей також потребує особливого догляду. Обирайте для таких цілей креми для розгладжування, та ті, де є ліфтинг ефект.

Для зняття макіяжу знадобиться застосовувати спеціальне молочко, спеціальні лосьйони, гелі для умивання. Також розглянемо детальніше деякі важливі моменти.

Регулярне вживання води

Догляд за шкірою після 30 має включати не лише спеціальні засоби, але й піклуватися про харчування. У першу чергу необхідно вживати достатню кількість води. Щодня рекомендується випивати до 2 літрів води, щоб підтримувати необхідний рівень води у шкірі. Проте випивати треба не за 1 раз, а розподіляючи рідину на певні порції протягом дня.

Наявність SPF-фільтру

Важливо, аби у косметиці був SPF-фільтр. Від гарантує надійний захист від ультрафіолетових променів. Особливу увагу приділяйте зоні навколо очей. Саме там зазвичай формуються «гусячі» лапки. Ця косметика має бути затверджена відповідними сертифікатами та схвалена офтальмологами.

Масаж та гімнастика

Надзвичайно важливо щодня проводити легкий масаж, наносячи крем на обличчя. Такі невеликі рухи дозволяють суттєво покращити кровообіг, простимулювати дренаж, пробуджувати мускули. Спочатку вмивайтеся, а потім масуйте шкіру круговими рухами.

Масаж та гімнастика обличчя

Особлива увага – вечірній догляд

Надзвичайно важливо правильно готувати шкіру до ночі. Саме під час сну відбувається обмін речовин на рівні клітин. Завдяки нанесенню засобів на ніч, компоненти кремів глибоко проникають в шкіру, гарантують чудові результати.

Салонні процедури для догляду

Догляд за обличчям після 30 років включає виконання косметологічних процедур. Клініка «Авантаж» пропонує велику кількість процедур для омолодження шкіри. Чудові результати демонструє використання догляду із водоростями Акварель (THALGO). Ця процедура гарантує мінералізацію, виводить зайву рідину, зменшує вироблення шкірного сала. Також розглянемо інші найбільш популярні процедури.

Плазмоліфтинг

Це відмінний метод омолодження шкіри без операцій. У такій процедурі використовується власна плазма, вона вводиться у проблемні місця ін’єкціями. Завдяки цьому активуються клітини сполучної тканини. Плазмоліфтинг стимулює утворення молодих тканин, допомагає відновити обмінні процеси, активувати місцевий імунітет, поліпшити мікроциркуляцію, нормалізувати тканинне дихання.

Плазмоліфтинг

Мезотерапія

Мезотерапія – чудова процедура, яка полягає у введенні в організм біологічно активних речовин. Такий метод немає обмежень у віці, гарантує тривалий ефект, а також допомагає:

  • покращити тонус шкіри;
  • позбавитися від гіперпігментації, тьмяності;
  • забути про рубці, розтяжки, постакне;
  • позбавитися від целюліту, локальних жирових відкладень;
  • зменшити морщини, покращити пружність шкіри.

Перед тим, як проводити мезотерапію, обов’язково потрібно проконсультуватися із лікарем, оскільки існують певні протипоказання до процедури.

Біоревіталізація

Це спосіб корекції певних шкірних недоліків за допомогою гіалуронової кислоти. Завдяки цьому в тканинах чудово утримується волога у дермі, покращується тургор шкіри. Також завдяки такій процедурі активізується дихання шкіри на клітинному рівні.