(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Естетичні процедури, які варто зробити восени.

       Як найкраще справитись з проблемами , які посилились після літа?

       Осінь – сезон ревіталізаціі, злущування і процедур з видалення розширених капілярів та пігментних плям. Після закінчення літа наша шкіра часто просить про порятунок- пересушена сонцем, морем,хлорованою водою басейну,забруднена після використання важких сонцезахисних засобів,зпігментними плямами і дрібними зморшками.Не рідко до цього всього додаються ще й висипання.Осінь- найкращий час щоб дати собі зі всім цим раду.

    Чому саме восени? Тому що сонце не активне, а температури ще  не низькі як взимку і шкіра має хороші умови для відновлення.
Першим етапом мають бути процедури пілінгу. Іхнім завданням є злущення старих клітин, вирівнювання поверхні шкіри,висвітлення пігментних плям, покращення всмоктування шкірою поживних речовин. Пілінги є різноі глибини, різного хімічного складу і іх підбирає лікар в залежності від проблеми.

Після пілінгу рекомендується провести процедури мезотерапії або ревіталізацію для відновлення зволоженості, для кольору, сяяння вирівнювання поверхні і омолодження.Для цього в нашому арсеналі є різні препарати з різною концентрацією гіалуроновоі кислоти і різним складом.

  Осінь-найкраща пора для лазерного видалення розширених капілярів та пігментних плям. Ми використовуємо для цього насадку SRA з Елос технологією. Вона полягає в тому що клітини – мішені, такі як гемоглобін в розширених капілярах або скупчення меланіну в плямах поглинають енергію спалаху світла насадки і нагріваються, коагулюються. Пігменти спочатку темніють,а потім до 7 днів зникають,а судинки запаюються і бліднуть.

      Чим старший вік і чим більше виражене фотостаріння, тим інтенсивніші процедури потрібні для її відновлення. А це поєднання фракційноі шліфовки Matrix RF з процедурою так званого ліфтингу вампіра або PRP, коли вколюють плазму збагачену тромбоцитами. Процедура рекомендована від 35-40 років, інтенсивно оновлює, омолоджує шкіру, повертає їй пружність і здоровий, натуральний вигляд.