Купити професійну космецевтику HydroPeptide® у Львові відтепер можна в косметології “Avant`age”.

Ishi
Ми поповнили свою лінійку косметичних брендів ще одним топовим бестселером – американською космецевтикою преміум-сегменту HydroPeptide®, що заснована на пептидних комплексах.

HydroPeptide® (США) – провідний преміальний бренд в США, який використовує при створенні своїх продуктів науку епігенетику. Його створили ще 2004 року професійні хіміки, генетики, косметологи та дієтологи. Після того, як людству стало відомо, що пептиди здатні продовжувати життєдіяльність клітин на 1/3, ними захопилися фахівці, які працюють у промисловості краси. Саме тому, у складі засобів лише активні компоненти з доведеною ефективністю, а продукти надають стійкий, накопичувальний ефект.

Як це працює?

Наші гени визначають, як ми виглядаємо і як наша шкіра старіє. Але, з наукою епігенетикою ми можемо впливати на те, як гени виражають себе, по суті, «включаючи» гени, які сигналізують клітинам про своє здоров’я, і «вимикаючи» гени, які діють неправильно.

Команда генетиків HydroPeptide® розробляє засоби з потужними активними інгредієнтами для передачі сигналів генам, які і примушують клітини шкіри працювати зсередини, включаючи бажані реакції (такі як вироблення власного колагену, глибока гідратація, освітлення і т.д,) і вимикаючи небажані реакції (пігментація, сухість , купероз і т.д.).

До речі, саме це, мабуть, зробило бренд найбільш нагороджувальним та ефективним, що він отримав більше 40 нагород в області косметології в США.

Останні роки бренд активно розвивається на ринку України і вже знайшов тут чимало шанувальників, адже продукти компанії забезпечують бездоганні результати в поєднанні з комфортом преміум класу.
Кожен косметичний продукт HydroPeptide® бореться зі старінням шкіри одночасно з безліччю вторинних проблем, таких як надлишкова пігментація, чутливість, втрата вологи та вугрі. А ще цінності бренду дуже близькі кожному, зокрема і нам.

Ishi

Свої основні ідеї та місії бренд формує таким чином:

  • Красивою може бути тільки здорова зсередини шкіра.
  • Всі лінійки засобів HydroPeptide® працюють як в напрямку комплексного омолодження і профілактики вікових змін шкіри, так і цілеспрямовано усувають конкретну проблему.
  • Кожен продукт HydroPeptide® підлаштовується під індивідуальні потреби шкіри, на яку його наносять в даний момент і проявляє себе по-різному, в залежності від її стану.
  • Космецевтика HydroPeptide® має стійкий, прогресуючий накопичувальний оздоровлюючий ефект.
  • Процедура застосування будь-якого продукту HydroPeptide® комфортна для власників усіх типів шкіри, включаючи гіперчутливу, схильну до запалень і травмовану.
  • Виробництво космецевтики HydroPeptide® зберігає природний баланс організму людини, не порушує права тварин і не шкодить навколишньому середовищу, через це продукція бренду не містить гідрохінон, парабени, фталати, сульфати, компоненти тваринного, гормонального і гормоноподібного походження, синтетичні ароматизатори, відбілювачі та інші агресивні компоненти, не випробовується на тваринах, є веганською і схвалена FDA (США).

Чому ми обрали HydroPeptide® для наших пацієнтів?

Тому що кожен продукт пройшов клінічні дослідження та показав свою ефективність. Ба, більше, чи не кожен продукт лікарі косметології «Авантаж» протестували на собі.
Після першого ж застосування космецевтики HydroPeptide® Ви помітите візуальне і тактильне поліпшення якості шкіри, вона стане більш гладкою, зволоженою, приємною на дотик, покращиться колір, освітляться почервоніння та пігментні плями, з’явиться природне сяйво.

Популярні продукти бренду.

HydroPeptide Solar Defense SPF 30 – сонцезахисний крем для обличчя, що забезпечує потрійну дію. Фізичні фільтри і рослинні компоненти забезпечують повний і надійний захист від сонячних променів UVA і UVB типу. Формула крему містить спеціальні колірні сфери, які підлаштовуються під колір шкіри, вирівнюють тон обличчя і приховують недоліки, роблячи обличчя свіжим і доглянутим.
Ishi

HydroPeptide Miracle Mask – маска-супергерой для вирішення широкого спектру естетичних завдань. Продукт сміливо можна вводити догляд власникам шкіри будь-якого типу. Завдяки «Диво-масці» вдається оживити тон, підвищити пружність шкіри, покращити рельєф – отримати справжній ВАУ-ефект.
Ishi

HydroPeptide Pre-Treatment Toner – один з базових продуктів HydroPeptide®, тонік, що став бестселером і улюбленим засобом величезної кількості споживачів. Крім регуляції балансу шкіри, тонер піклується про антиоксидантний захист, забезпечує омолоджуючу та оздоровлюючу дію за рахунок комплексу з 6 пептидів.

В асортименті цього бренду є неймовірна кількість продуктів, що стали б’юті-бестселерами. Наші косметологи детально розкажуть про кожного та допоможуть вибрати найкращі засоби з урахуванням особливостей та завдань вашої шкіри.

Тепер Ви знаєте, де замовити оригінальну косметику HydroPeptide® у Львові.