Кріоліполіз проти ліпосакції – що обрати?

Який метод буде справді результативним та менш болісним не лише для власного самопочуття, але й для гаманця? Необхідно розібратися, чим особливий кожен з методів, перш ніж зважуватися на подібні маніпуляції.

Як проводяться кріоліполіз та ліпосакція?

Не так давно ліпосакція була чи не єдиним способом позбутися зайвих жирових відкладень. Ця процедура вимагала хірургічного втручання, застосування загального наркозу та довготривалого відновлення організму після закінчення операції.

Але не так давно було створено новітній спосіб видалення підшкірного жиру, застосовуючи холод. Жирові клітини заморожуються під впливом низьких температур та розпадаються на мікроклітини, а потім успішно виводяться з організму природнім шляхом. Кріоліполіз – альтернатива ліпосакції живота – здійснюється без наркозу та довготривалої реабілітації, а результат помітний одразу.

Обидва способи активно застосовуються для видалення зайвого підшкірного жиру і в сучасній медицині, проте, перш ніж обирати один із них, варто розібратись в особливостях проведення процедури.

ЛіпосакціяКріоліполіз
Хірург вводить під шкіру трубку, яка приєднана до вакууму. Вона буквально “засмоктує” підшкірний жир. Таким способом можна успішно видалити кілька літрів жиру за один сеанс.Вакуумний аплікатор засмоктує всередину себе шкіру і діє на неї холодом. Опрацьована частина шкіри втрачає близько 30% жиру, проте інші клітини не пошкоджуються. Щоб ефект від процедури був помітний, пацієнту доведеться декілька разів відвідати клініку.

Кріоліполіз проти ліпосакції

Кожен з методів призначений для різних ділянок шкіри. Для жирових відкладень на стегнах, животі, сідницях доречнішою буде ліпосакція, яка краще впорається з відкачуванням жиру. Кріоліполіз підійде для пропрацювання жирових відкладень на підборідді, колінах, нижній частині живота.

Кріоліполіз: за і проти

На відміну від ліпосакції, кріоліполіз не потребує відновлення організму – пацієнт може повернутися до звичного способу життя одразу, не витрачаючи час на реабілітацію. Така процедура не лікує ожиріння, тому перед здійсненням кріоліполізу рекомендовано звернутися до дієтолога та врегулювати свій раціон і звернути увагу на фізичну активність. Про це не варто забувати й після проведення процедури: правильний спосіб життя, помірні фізичні навантаження та повноцінне збалансоване харчування дозволять продовжити ефект від кріоліполізу.

Необхідно пам’ятати про протипокази – вагітність і лактація, висипання на шкірі, погане самопочуття, алергія на холод. Пацієнту необхідно обов’язково під час первинної консультації сповістити лікаря про наявність таких особливостей організму.

Для кріоліполізу не характерні будь-які ускладнення, тому що хірургічного втручання не відбувається, відповідно, організм не страждає від загального наркозу або проблем з внутрішніми тканинами організму.

Кріоліполіз проти ліпосакції

Що варто знати про ліпосакцію

Це хірургічне втручання, тобто повноцінна операція. Тому є декілька протипоказів стосовно застосування такої процедури. Це

  • вагітність та період лактації,
  • інфекції,
  • проблеми зі шкірою: висип, новоутворення,
  • захворювання внутрішніх органів.

Варто також пам’ятати про наслідки: під час проведення втручання можуть бути пошкоджені внутрішні тканини, можуть залишатись сліди після введення канюлі (трубки, що всмоктує жир). Якщо ви натрапите на недобросовісного лікаря, то операція може закінчитись кровотечею, тромбозами або ж різноманітними інфекціями.

Кріоліполіз проти ліпосакції

Ваше здоров’я у ваших руках!

Проте, збираючись позбутися зайвого жиру, варто обирати правильну клініку та професійних лікарів, котрі знають достеменно особливості ліпосакції та кріоліполізу. В клініці “Авантаж” працюють досвідчені лікарі, котрі відповідально та чесно ставляться до виконання своїх обов’язків. Для нас важливе здоров’я та задоволення наших пацієнтів, тому наша клініка використовує лише сертифіковані інструменти та препарати, котрі дійсно приносять користь організму.

Під час первинної консультації лікар обов’язково ознайомить пацієнта з усіма особливостями кожної з процедур, розповість про усі недоліки та переваги. Діагностика здоров’я пацієнта обов’язкова – це важливо для виявлення можливих ризиків та ймовірних побічних ефектів та ускладнень після проведення ліпосакції або кріоліполізу.

Під час кожної з процедур лікар професійно виконає необхідні маніпуляції, мінімізуючи будь-які неприємні відчуття. Після завершення процедури пацієнт знаходиться під наглядом до повноцінного відновлення (якщо проводилась ліпосакція) та може розраховувати на інформаційну підтримку з боку персоналу клініки. Ми готові відповісти на будь-які ваші запитання стосовно позбавлення зайвого підшкірного жиру.

Також в нашій клініці ви можете записатись на консультацію до інших лікарів стосовно питань омолодження та надання вашому тілу краси та привабливості.

Березюк Віолета Зіновіївна

Лікар - фізіотерапевт