(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Реабілітація шкіри після літа

Літо – пора відпусток та відпочинку, але тільки не для нашої шкіри. Високі температури та прямі сонячні промені мають на неї вкрай негативний вплив. Шкіра часто пітніє, збільшується виділення жиру і, як наслідок, саме на кінець літа і початок осені припадає пік хворобливості шкіри. У цей період багато жінок і дівчат страждають від надмірної пігментації, жирності обличчя, яка провокує ще й висипання.

Тому восени наша шкіра як ніколи потребує активного догляду та реабілітації після літа.Реабілітація шкіри після літаКосметологічна клініка Avant’age пропонує кілька процедур для її відновлення:

СРА Елос-омолодження – це інноваційна лазерна процедура, розроблена для лікування поверхневих дефектів шкіри: пігментації, ластовиння, розширених капілярів, судинних зірочок, плям після висипань, фотостаріння, а також звуження пор та загального омолодження шкіри. Процедура абсолютно безболісна: Ви відчуватимете лише приємне тепло та незначне поколювання. Адже завдяки прогріванню глибоких шарів шкіри відбувається стимулювання вироблення колагену.

Чому лікарі рекомендують робити процедуру восени? Тому що сонячні промені стають менш активні і не зможуть подразнити шкіру після процедури. Одразу після її проведення є легкий реабілітаційний період, після якого Ви побачите чудовий результат: рівний тон шкіри та ефект ліфтингу.

Біоревіталізація – методика омолодження за допомогою ін’єкцій на основі гіалуронової кислоти. Це натуральний компонент, який виробляється в нашому організмі. Саме він відповідає за пружність, еластичність і зволоження шкіри. З віком, через нестачу цієї речовини шкіра в’яне, з’являються зморшки. Насичення клітин гіалуроновою кислотою за допомогою біоревіталізації запускає процес омолодження. Основна перевага такої методики у тому, що вводиться препарат підшкірно, куди не може проникнути жоден крем. Тому процедура дуже ефективна.

Восени, коли водні запаси шкіри вже вичерпалися, проведення такої процедури дозволяє не лише відновити їх, але й надати шкірі обличчя помітно молодший і сяючий, здоровий вигляд.

Мезотерапія – це сучасний та дієвий метод усунення недоліків шкіри і її лікування. Процедура полягає у введенні спеціальних ін’єкцій – своєрідного вітамінного коктейлю. До речі, точний склад препарату визначає фахівець відповідно до індивідуальних потреб кожного пацієнта та стану його шкіри. Препарат стимулює кровообіг, вироблення колагену та еластину, завдяки чому покращується загальний стан шкіри. Методика застосовується для профілактики передчасного старіння, адже допомагає прибрати перші зморшки, якщо вони вже з’явилися, або відстрочити їх появу.  Мезотерапія ефективна для усунення пігментних плям, вирівнювання тону обличчя і покращення кольору обличчя. Введення вітамінних препаратів також відзначається позитивним результатом для зволоження шкіри. Оскільки ця методика є лікувально-косметичною, то використовується ще й для лікування акне.

На відміну від зовнішніх доглядових препаратів, ін’єкція  проникає в середній шар епідермісу, завдяки чому досягається потрібний результат ефективно і швидко. До речі, після проведення курсу процедур ефект зберігається тривалий час.

Багатьох жінок наприкінці літа починають турбувати нерівності шкіри. Причина цього явища у потовщенні рогового шару епідермісу і сповільненому відлущенні мертвих клітин. Восени найбільше на обличчі з’являються комедони, вугрі та інші висипання. Часто вони спровоковані залишками поту, жиру, відмерлих клітин, сонцезахисних кремів, тональної основи та іншої косметики. Один із найдієвіших способів позбутися перелічених проблем – пілінги. Вони проводяться із використанням кислот (азелаїнова, мигдальна, молочна, саліцилова, гліколева) або їх сумішей та ретинолу. Ці речовини мають широкий спектр дії:

  • налагоджують відлущування клітин
  • створюють несприятливе середовище для бактерій
  • вирівнюють поверхню шкіри
  • усувають пігментацію
  • підсушують запалення
  • омолоджують
  • зменшують глибину поверхневих зморшок
  • стимулюють оновлення шкіри
  • стимулюють вироблення колагену та еластину
  • сприяють кращому проникненню активних речовин із кремів та сироваток.

Найкращий результат дає курс пілінгів. А косметологічна клініка Avant’age пропонує кілька видів пілінгу, які досвічені фахівці підберуть індивідуально, залежно від потреб клієнта.

Реабілітація шкіри після літа – невід’ємна складова догляду за обличчям для усіх, хто прагне зберегти красу, молодість та здоров’я надовго. Безумовно, косметичні засоби варті уваги. Саме вони допомагають підтримувати хороший стан шкіри щоденно. Але саме проведення курсу відновлювальних процедур після літнього стресу для шкіри дасть змогу повернути її до нормального стану.