(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Як позбутися небажаного волосся?

Проблема, як позбутися небажаного волосся назавжди, актуальна і для дівчат, і для чоловіків. Проте перші все таки більше шукають способи, які допомогли б здобути красиве та гладке тіло. Найкращим і найдієвішим методом є лазерна епіляція. Завдяки сучасним апаратам можна безболісно і миттєво припинити появу волосся у найбільш делікатних ділянках тіла.

Переваги лазерного видалення волосся

Обираючи, як позбутися небажаного волосся в зоні бікіні, зверніть увагу на те, що така процедура гарантує отримання тривалого ефекту. Процедури проводяться курсом в 1-2 місяці. За цей час вдається суттєво потоншити волосся на ділянках, що оброблялися.

Далі процедури проводяться з періодичністю – 1 раз в 4 місяці. Це дозволить позбавитися від волосся назавжди. Для порівняння – інші методи епіляції надають результат, тривалістю в 2-2,5 тижні.

Також суттєва перевага – відсутність больових відчуттів під час проведення процедури. Третім важливим плюсом є те, що реабілітаційний період відсутність. Шугаринг чи воск приводять до подразнень, врослого волосся і висипань, особливо це стосується людей, у котрих дуже чуттєва шкіра.

Лазерний метод, як позбутися небажаного волосся на обличчі, є абсолютно безпечним. Лазер не впливає глибоко на шкіру, світло здатне проникати всього лише на 4 мм углиб. Крім цього, не відбувається опромінення сусідніх тканин чи органів.

Які є протипокази до процедури?

як позбутися небажаного волосся

Лазерна епіляція протипоказана пацієнтам із:

  • цукровим діабетом;
  • онкологічними захворюваннями;
  • герпесом у стадії загострення;
  • прийомом антибіотиків;
  • порушенням цілісності шкіри в зонах, де буде проводитися процедура.

Також епіляція лазерним апаратом не дозволяється вагітним жінкам та тим, котрі годують малюка груддю.

Як підготуватися до процедури?

За 2 тижні до назначеного сеансу лазерного видалення волосся не дозволяється використовувати воск, цукор чи епілятор для позбавлення від небажаних волосків. Також відмовтеся від прийому антибіотиків. За день до обраної дати волосся видаляється бритвою. Важливо, щоб довжина волосся не була понад 3 мм.

Проведення сеансів

Тривалість процедури залежить від величини ділянки, яка буде оброблюватися. У середньому на сеанс знадобиться 5-30 хв. (на прикладі гомілок). Проведення процедури є абсолютно безпечним та комфортним.

Щоб досягти бажаного результату, знадобиться приблизно 10 сеансів. Для зони бікіні знадобиться 6-8 процедур. Ноги – 5-6 сеансів. Із кожним сеансом волосся буде тоншати, а його кількість – зменшуватися.

Як впливає колір шкіри та волосся?

Лазери нового покоління здатні видаляти будь-які типи волосся, за винятком сивого. Обов’язково потрібно враховувати особливості індивідуальності людини. Те, яким буде результат, залежить від типу шкіри та кольору волосся.

Обмеження після процедури

Перед тим, як позбутися небажаного волосся в зоні бікіні назавжди, потрібно врахувати, що є певні обмеження та рекомендації після процедури:

  • не приймати гарячу ванну, не відвідувати лазню, сауну;
  • 2-5 днів не можна засмагати;
  • перші 24 години не наносити засоби, що містять спирт.

Оскільки шкіра не травмується та не пошкоджується тривалий реабілітаційний період відсутній.

Лікарі-косметологи клініки «Авантаж» застосовуються сучасні лазерні апарати, що гарантує безболісне та ефективне видалення небажаного волосся на тілі.