(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Обираємо найкращий ліфтинг для обличчя

Бажання бути красивою та молодою абсолютно нормальне для всіх дівчат та жінок. Для того, щоб досягти ідеального стану шкіри, необхідно вчасно звернутися до лікаря-косметолога. Пропонуємо розглянути найбільш популярні варіанти омолодження шкіри, які дозволяють отримати молоде та підтягнуте обличчя.

Ліфтинг нитками

Ліфтинг нитями

Нитки Aptos – це відносно нескладна, але дієва процедура, яка досить популярна серед пацієнтів. Методика полягає у введенні спеціальної голки та тонких ниток, що армують шкіру. Із часом довкола ниток формується тканина, яка не дає шкірі провисати.

Нитки біологічно поєднуються із людським організмом, не викликають алергічних реакцій та інших побічних ефектів. Вони виготовляються із золота, поліпропілена, полімолочної кислоти. Нитьовий ліфтинг використовується у підтяжці обличчя і корекції контурів тіла.

Тривалість процедури – до 1,5 години. За декілька днів зникають синяки та набряки. Повернутися до нормального способу життя можна уже через 14 днів.

SMAS-ліфтинг

SMAS-ліфтинг

SMAS-ліфтинг – підтяжка шкіри обличчя за допомогою сфокусованого ультразвуку лазеру. Основними показаннями до проведення процедури є:

  • зниження еластичності та пружності шкіри;
  • наявність глибоких зморшок;
  • нечіткий контур обличчя;
  • птоз брів та повік;
  • дряблість шкіри на внутрішній частині рук, декольте та живота.

SMAS-ліфтинг виконується у декілька етапів:

  1. Підготовка. На цьому етапі шкіра очищується, наноситься антисептик, обрану зону опрацьовують за допомогою спеціального гелю-провідника для покращення ковзання маніпули апарату.
  2. Вибір потрібної насадки, що залежить від глибини залягання SMAS-шару. Далі йде опрацювання обраних ділянок за допомогою ультразвукового лазеру згідно масажним лініям.

Тривалість процедури – 1,5 – 2,5 години.

Повністю оцінити результат після такого ліфтингу можна через 2-4 місяці після проведення процедури.

Плазмоліфтинг

Плазмоліфтинг

Плазмоліфтинг – процедура, яка проводиться курсом від 3 до 5 сеансів. Такий процес полягає у заборі венозної крові пацієнта у спеціальні пробірки. Після цього пробірки поміщаються у центрифугу, де виділяється плазма, збагачена тромбоцитами. Після цього плазма використовується для уколів краси.

Переваги такої процедури полягають у:

  • відсутності больових відчуттів;
  • можливості поєднання із іншими процедурами косметології;
  • швидкому досягненні бажаного результату;
  • комплексному впливі на шкірні клітини;
  • швидкому реабілітаційному періоду;
  • гіпоалергенності.

Тромбоцити здатні виділяти речовини, що прискорюють поділ клітин. Тому введення плазми, збагаченої ними, стимулює коллагенез та запускає процеси омолодження шкіри.

Ліфтінг Radiesse

Ліфтінг Radiesse

Radiesse – це дермальний філер, який базується на гідроксіапатиті кальцію, що гарантує безопераційну підтяжку обличчя і тривалу корекцію зморшок. Такий препарат працює як наповнювач завдяки чому стимулює процес вироблення власного колагену.

Ліфтінг Radiesse гарантує корекцію не на 4-7 місяців, а на рік-півтора. Це безпечний та добре вивчений препарат, який не викликає запальної реакції в тканинах, не мігрує і з часом повністю виводиться із організму.

Процедура введення препарату триває до 1 години. Вона не викликає больових відчуттів, не залишає набряків і дозволяє одразу повернутися до звичайного режиму життя.

Який спосіб краще?

Визначити, який спосіб краще, зможе тільки лікар-косметолог при очній консультації. Це залежить від загального стану шкіри пацієнта. У клініці «Авантаж» працюють кваліфіковані спеціалісти, котрі допоможуть підібрати найбільш оптимальний спосіб омолодження шкіри. Звернувшись до нас, ваша краса завжди буде неперевершеною.