(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Чистка обличчя для чоловіків

Чистка обличчя для чоловіків відіграє таку ж важливу роль, як і для жінок. Чиста чоловіча шкіра – це не лише багато уваги від протилежної статі, але і здорове самопочуття і впевненість у своєму зовнішньому вигляді.

Сьогодні процедури, що покращують зовнішній вигляд обличчя чоловіка, не є чимось незрозумілим чи ненормальним. Для кожної людини важливо бути здоровим і мати блискучу шкіру, а для цього варто не вдаватись до домашніх процедур і народних методів. Краще звернутись за допомогою до фахівців.

Особливості шкіри чоловіка

Пілінги та чистка для чоловіків

Вона грубша і щільніша, ніж у жінок, має більше сальних залоз, а отже, більше схильна до утворення чорних цяток, акне та інших не вельми приємних проблем зі шкірою. Саме тому потребує постійного догляду, ретельного очищення та зволоження.

Будь-які висипання, почервоніння, зморшки, зниження тонусу шкіри свідчить про проблеми зі здоров’ям, тому варто насамперед переглянути спосіб життя: врегулювати режим сну та активності, збалансувати харчування, почати займатися спортом. Такі покращення суттєво змінять стан шкіри та лише позитивно повпливають на неї.

Процедури очищення шкіри для чоловіків

Пілінг активує обмінні процеси в дермі – їхнє різноманіття дозволяє обрати процедуру відносно показань (азелаїновий, феруловий та ін.). Така маніпуляція зменшує кількість вугрів, звужує пори й зменшує виділення сальних залоз. Шкіра розпочинає швидше оновлюватись, набуває рівномірного кольору без почервонінь та висипань, зникають чорні цятки.

Існує два види такої чистки: ультразвукова та механічна. Особливістю ультразвукової чистки є те, що вона є безболісною, а результат помітний після першої ж процедури. Механічна чистка – це видавлювання прищів, вугрів, акне, чорних цяток за допомогою спеціальних інструментів або ж косметолог робить це руками. Обидва способи чудово очищають шкіру, проте обирати один з них варто, опираючись на рекомендації лікаря.

Дозволяють чоловікові розслабитися та порелаксувати, а шкірі – повернути сяяння та пружність. Подібні процедури розширюють пори, очищують їх, зменшують виділення підшкірного сала.

Масаж добре впливає не лише на шкіру, але й на загальне самопочуття – масаж, здійснений професіоналом, підіймає настрій налаштовує на позитивне сприйняття оточення, що не може не відбиватися на шкірі – зморшки стають менш помітними, а вугрі та акне з’являтимуться дедалі рідше. Також масаж – це повноцінне розслаблення усіх м’язів організму і відновлення психологічного стану.

Догляд за обличчям чоловіків повинен бути регулярним і професійним. Не рекомендовано намагатись позбутись акне чи вугрів в домашніх умовах – найчастіше народні засоби не допомагають або ж можуть призвести до неочікуваних наслідків. Не намагайтесь самостійно вилікувати проблеми зі шкірою – якщо вони у вас з’явились, краще відвідати професійного косметолога, котрий виявить причину їх появи й дасть необхідні поради та настанови щодо лікування. Займаючись самолікуванням, пам’ятайте, що здоров’я у людини одне і дуже легко можна його втратити.

Звертайтесь до професіоналів!

В клініці “Авантаж” працюють професіонали своєї справи, котрі не лише допоможуть позбутися проблем зі шкірою, але які проведуть повноцінну діагностику стану вашої шкіри, щоб виявити причину появи висипань чи почервонінь. Лікар підбере процедуру, яка буде ефективною саме для вас, проконсультує і виконає всі необхідні дії задля покращення стану. Будь-які процедури виконуються стерильними інструментами, а лікарі дотримуються професійної гігієни – здоров’я клієнта для нашого персоналу завжди на першому місці! Наші лікарі з задоволенням підкажуть, які процедури можна виконати для досягнення очікуваного результату, ознайомлять з особливостями кожної з процедур та дадуть певні настанови щодо врегулювання способу життя пацієнта.

Здоров’я шкіри обличчя – основне завдання кожного з нас, тому що саме ця частина обличчя є нашою “візитівкою”. Красива, пружна, доглянута шкіра привертає багато уваги, викликає захоплення в оточення та підіймає самооцінку. Головне правило – догляд має бути регулярним і професійним. Потрібно стежити за її здоров’ям вчасно, щоб бачити у відображенні дзеркала щасливу або ж щасливого і привабливого себе!

Матвіїв Ольга Степанівна

Лікар-дерматолог, косметолог

Вас також може зацікавити