Для чого пити колаген?

Колаген — це білкова молекула яка синтезується клітинами фібробластами в дермі.

Молекула колагену

Він складається з трьох ланцюгів, в кожному 1050 амінокислот. Амінокислоти — будівельні цеглинки кожної молекули білка.

Є амінокислоти, які ми можемо синтезувати в організмі — їх можна замінити, а є ті, які ми отримуємо лише з їжею — незамінні. Так ось, щоб отримати ті, які потрібні для колагену, недостатньо вживати м‘ясо, обов‘язково потрібно вживати відвари хрящів, кісток, шкіри риби або тварин. З цих продуктів виготовляють колаген в капсулах.

Як засвоюється колаген?

Ну, по перше, для того щоб синтезувався новий в організмі потрібні такі передумови: достатня кількість вітамінів С і D, міді, цинку, сірки, заліза і селену, а також певний рівень статевих гормонів — естрогенів чи тестостерону.

Засвоюваність колагену залежить також від того, в якій формі він попадає в наш організм. Велика молекула звичайно не може всмоктатись в кишківнику (і тим більше ніколи не проникне через шкіру). Її потрібно “порізати” на дрібні кусочки ди- і трипептиди колагену. Такий колаген вже краще засвоюється організмом і реально використовується для побудови власного, це підтверджено науковими дослідженнями. Тому, коли купляєте питний колаген — почитайте чи це пептиди. Але амінокислоти вирізані з колагену не такі якісні, як синтезовані — ці мають ідеальну структуру.

В таких препаратах як Ялупро (Jalupro, Швейцарія) амінокислоти підібрані ще і у відсотковому співвідношенні, як в колагені. Тобто: гліцину 50%, L-проліну 37%, L-лізин 6%. Препарати колагену не є тканиноспецифічними, не тільки шкіра буде їх використовувати. Спочатку організм “відремонтує” більш важливі ділянки, такі як хрящі, зв‘язки та інше, а вже потім шкіру. Власне, тому курс 2-3 місяці 2 рази в рік.

Кому варто пити препарати колагену?

В першу чергу вегетаріанцям. Я реально спостерігаю в своїй роботі, що навіть в молодих людей є проблеми з якістю шкіри. Ви можете перевірити себе з допомогою щипкового тесту в ділянці кута нижньої щелепи — якщо шкіра відтягується на 2 см і більше, це говорить про втрату її пружності і тонусу. Щипковий тест можна робити і в інших ділянках: на верхній повіці, шкірі кистей рук, щоб бачити як швидко вона розправляється.

Що робити, якщо у вас дряблість шкіри?

Якщо стосується обличчя,то ми рекомендуємо: RF (elos-ліфтинг або мікроголковий RF Vivacy) або SMAS-ліфтинги. Що вони дають? Прогрівання глибоких шарів дерми завжди дає стимуляцію утворення колагену + будівельний матеріал для утворення цього колагену — процедури введення в шкіру з допомогою ін’єкцій препаратів амінокислот і гіалуронової кислоти Jalupro + курс питних амінокислот для утворення колагену тривалістю 2-3 місяці.

jalupro_drink

Це унікальний коктель для вашоі шкіри! Якщо у вас зморшки і птоз, дрябла шкіра, знижений тургор, ламкість нігтів, волосся, випадіння волосся, фото-, хроностаріння, або ви проходите колагеностимулюючі, омолоджуючі процедури у косметолога (фото-омолодження, голковий рф, смас-ліфтинг, ін‘єкціі полімолочної кислоти чи радієсу, мезотерапію, лікування випадіння волосся), то вам, щоб отримати максимальний результат необхідно пропити курс амінокислот!

Jalupro-hmw
Це ін‘єкційний препарат в склад якого входить гіалуронова кислота великої молекулярної маси для глибокого зволоження дерми і амінокислотний коктейль (амінокислотний кластер):

  • гліцин (40мг);
  • L-пролін (30,08мг);
  • L-лізин моногідрохлорид (4,3мг);
  • L-лейцин (5.6мг).

Цей препарат розгладжує шкіру, збільшує її щільність і пружність, скорочує реабілітаційний період після процедур до 40%, значно зменшує зморшки, ревіталізує і видаляє основні ознаки старіння і фотостаріння шкіри. Структура втомленої і зношеної шкіри покращується, підвищується її тонус та еластичність, покращується метаболізм.

Jalupro-super-hydro

Новинка від Ялупро — Jalupro Super Hydro.

Це препарат для омолодження зв‘язкового апарату обличчя:

  • ліфтингу;
  • обезводнення;
  • корекції вікових змін;
  • птозу.

В його склад входить:

  • 3,2% високо- і низькомолекулярна гіалуронова кислота (80 мг);
  • 3 біоміметичних пептиди : ацетилдекапептид 3, ацетилтетрапептид 5, олігопептид 24;
  • 7 амінокислот: гліцин, пролін, лізин, аланін, валін, аргінін и лейцин;

Ця формула спеціально розроблена для моментальної активації фібробластів, для виготовлення ними колагену, еластину і гіалуронової кислоти, для тривалого ефекту зволоження та біорепарації і омолодження зв‘язок обличчя, що дає підтяжку шкіри обличчя та ліфтинговий ефект.

Спеціалісти клініки «Авантаж» знають, як піклуватися та як зберегти вашу молодість і красу, тому зможуть підібрати дієвий спосіб лікування для будь-якої проблеми. Звертайтеся до кваліфікованих дерматологів і ваша шкіра буде завжди виглядати молодою та здоровою.