ТОП б’юті процедур до Дня закоханих – обираємо подарунок для коханої

Не знаєте, що подарувати своїй другій половинці на день закоханих? Довірте це питання Avan`age Cosmetologie. Подарунок — це завжди, щось особливе, він повинен радувати не тільки адресата, а й людину, яка дарує його. Адже як приємно відчути себе справжнім чарівником – бачити щасливі очі рідної та коханої людини. Подарунок — це найдавніший спосіб довести своє кохання рідній та близькій людині, зміцнити стосунки з партнером, дати людям те, чого так не вистачає в нашому житті, найцінніші її складові — увагу та щиру турботу.

Щоб ви точно не прогадали з подарунком, ми підготували ТОП-5 б’юті процедур для вашої половинки, які точно принесуть їй користь та задоволення.

1. Масаж іспанський загальний.

Ця процедура не тільки про релакс, а й про неабияку користь для тіла. Це активний спосіб профілактики захворювань та догляду за тілом, зміцнення здоров’я, підвищення тонусу м’язів, видалення з організму токсинів і стимулювання кровообігу. Іспанський масаж відрізняється красою своєї техніки. З боку може здатися, що масажист кружляє в повітряному танці над тілом людини, злегка торкаючись його руками, виконуючи прості погладжування. А насправді він робить глибокі рухи, опрацьовуючи кожну частинку тіла. Такий масаж і красивий, і приємний, і при цьому дуже корисний.

Масаж іспанський загальний

2. Контурна пластика.

Давайте відверто. Мабуть, не знайдеться жінки, яка б не мріяла про пухкі та спокусливі губи чи виразні скули. Хоча, далеко не кожна поділиться такими мріями, все ж, якщо ви дізналися, що ваша кохана мріє про збільшення губ чи кути Джолі – з нашою допомогою ви легко здійсните цю мрію. Ми використовуємо високоякісні філери від всесвітньо відомих брендів на основі гіалуронової кислоти В безпечності процедури Ви можете бути впевнені. .

Догляди для обличчя

Порада! Перш ніж замовити контурну пластику коханій, замовте консультацію зі спеціалістами клініки.

3. Догляд за обличчям.

Особливо актуально перед святом! У нас їх чимало та ми зможемо підібрати індивідуально згідно особливостей шкіри. Доглядові процедури для обличчя чудово підійдуть:

  • коли потрібно мати бездоганний вигляд перед важливою подією;
  • для зневодненої шкіри або ж, навпаки, для виведення зайвої рідини;
  • для детоксикації та стимуляції шкіри.
  • для покращення тонусу шкіри, створення ефекту сяяння;
  • розкішний догляд на основі виноградних кісточок для тривалої пружності та зволоження.

 

Догляд за обличчям

4. Лазерна епіляція Candela.

Про наш александритовий лазер мріють всі дівчата. Адже він дуже потужний та ефективний. Всього 6-8 процедур на противагу звичним 12. А ще цей красень американського виробництва зовсім безболісний, бо має систему охолодження. Він підійде для будь-якого типу шкіри, тому сподобається кожній. Курс лазерної епіляції Candela стане чудовим подарунком для коханої!

Лазерна епіляція Candela

Порада! Замовте від 6 до 8 процедур – це повний курс для дієвого результату.

Космецевтика від найвідоміших світових брендів.

Ви точно помічали десятки баночок з різними косметичними засобами у вашої коханої. Так, всі жінки це люблять, тому косметика теж стане гарним подарунком. У нас можна придбати такі бренди, як: ZO Skin Heals, Instytutum, Innoaesthetics, Thalgo, Academie та інші. Якщо не знаєте, якою косметикою користується ваша половинка, оптимальним варіантом буде придбати сертифікат на певну суму, а наші досвідчені косметологи допоможуть підібрати правильні засоби по типу шкіри.

Подарунковий сертифікат

Безумовно, обрати подарунок не легко. Якщо ви досі не впевнені, яку процедуру краще подарувати оберіть подарунковий сертифікат! На його суму кохана сама зможе обрати для себе найприємніші косметичні процедури, подарувати собі красу, задоволенні та можливість відчути себе богинею. А про все решта подбаємо ми!
Сподіваємося, вам було корисно!