Як забрати синці під очима?

Синці під очима – постійна проблема багатьох сучасних людей, що ведуть активний спосіб життя – працюють, виховують дітей, займаються спортом, споживають улюблену їжу та намагаються при цьому активно відпочивати. Синці ж виникають тоді, коли людина зовсім цього не очікує, ба більше, вони з’являються напередодні важливої події (робочі поїздки, родинні святкування, зустрічі з важливими персонами).

Чому синці під очима викликають багато уваги та незручних питань від оточення? З’являються чимало припущень про можливі невиліковні хвороби або хронічний стрес. Щоб позбутися зайвої уваги від оточення і покращити зовнішній вигляд свого обличчя, необхідно спочатку розібратись з причинами появи синців.

 Як забрати синяки під очима 1

Синці під очима: причини

Зазвичай синяки під очима з’являються з віком, проте досить часто їх можна спостерігати й в молодих людей. Найчастіше це залежить від стану шкіри – біля очей вона надзвичайно тонка. Кровоносні судини просвічуються через шкіру і через це нам здається, що в людини з’явилися синці.

Також причинами появи синців можуть бути:

  1. хронічне недосипання,
  2. постійний стрес,
  3. перевтома,
  4. неправильне і нерегулярне харчування,
  5. алергія різних типів,
  6. спадковість,
  7. шкідливі звички (надмірне вживання алкоголю, куріння),
  8. хвороби нирок, шлунково-кишкового тракту, печінки, щитоподібної залози, анемія.

 Як забрати синяки під очима 2

Синці під очима: як позбутися

Можна спробувати позбутися їх в домашніх умовах, проте не завжди це дасть очікуваний ефект. Крім того, подібні процедури можуть нашкодити здоров’ю. Краще звернутись до висококваліфікованих спеціалістів, що допоможуть розв’язати вашу проблему.

Клініка Авантаж пропонує цілий спектр послуг, що допоможуть позбутись непривабливих синців під очима:

  • мезотерапія обличчя. Необхідні біологічно активні речовини (мінерали, ферменти, вітаміни) потрапляють під шкіру шляхом введення їх тонкими голками, що проникають на глибину до 6 мм. Або ж під тиском кисню необхідні речовини вводяться в шкіру, внаслідок чого судини стають еластичними, стан шкіри суттєво покращується, лімфовідтік прискорюється.
  • пілінги шкіри. Мілкі абразивні часточки м’яко та делікатно знімають ороговілий шар шкіри, насичуючи її поживними мінералами та киснем. Обличчя виглядає молодим та свіжим, а синяки під очима стають менш помітними.
  • мікроголковий RF Vivase. Абсолютно безболісна процедура – навколо очей прикріплюються спеціальні електроди, через які в шкіру проходить струм. Він тонізує капіляри, покращує кровообіг та відновленні клітин. Внаслідок такої процедури синяки під очима зникнуть доволі швидко, а також менш помітною буде припухлість під очима.
  • контурна пластика. Вводиться спеціальний гель з гіалуроновою кислотою, що помітно підіймає шкіру над судинами, прискорюючи зникнення синців. Відбувається така процедура без болю, але потребує декількох сеансів. Ефект помітний протягом 1,5 року.

 Як забрати синяки під очима 3

Периорбітальна зона є найбільш делікатною та чутливою зоною обличчя Раннє старіння цієї ділянки зумовлено її анатомо-фізіологічними особливостями. Шкіра тут відносно тонка, містить невелику кількість волокон колагену, еластину та підшкірно-жирової клітковини, немає сальних залоз, крім того значно виражена мімічна активність. Периорбітальна зона вимагає уважного та коректного догляду в будь-якому віці.
Проблеми, які найчастіше з’являються в цій зоні: сухість, мімічні зморшки, темні кола, набряклість, «мішки» під очима.
Все це надає обличчю втомлений, нездоровий вигляд. Догляд за шкірою периорбітальної зони орієнтований на профілактику передчасного старіння, зволоження, ущільнення, освітлення, зміцнення судин або ліфтинг. Перелік рекомендованих процедур для цієї зони:

  • Мезотерапія та біоревіталізація.
  • Ботулінотерапія.
  • Корекція носослізної борозни філлером.
  • Пілінг для зони навколо очей.
  • Доглядові процедури та масаж.
  • Неінвазивний елос ліфтинг.
  • Мікроголковий РФ.
  • Плазмотерапія.
  • Ін’єкції полінуклеотидів.

Наші лікарі складуть для Вас індивідуальну рекомендовану програму!
Також у клініці представлений великий вибір засобів для домашнього догляду (креми, сироватки, маски, патчі), які будуть пролонгувати ефект від професійних процедур.

Як забрати синяки під очима точно знають спеціалісти клініка Авантаж.

Перед тим, як обрати необхідний спосіб позбавлення від синяків, лікар ретельно продіагностує стан шкіри навколо очей, визначить причину появи синяків та запропонує найдоцільніший, на його думку, спосіб лікування.

Що зробити, щоб зникли синяки під очима? Відповідь очевидна: звернутись за допомогою до спеціалістів клініки Авантаж, що нададуть кваліфіковану допомогу стосовно вашої проблеми, проінформують пацієнта про переваги того чи іншого методу лікування. Крім того, лікарі якісно і швидко вилікують некрасиві синяки під очима. Що робити і як правильно обрати необхідний спосіб лікування – знає лише кваліфікований лікар, який має спеціалізовану освіту.

Ми чекаємо вас у клініці Авантаж, де розкажемо вам не тільки про те, як зняти синяки під очима, але й запропонуємо перелік послуг. Під професійним наглядом лікаря ви зможете не тільки позбутися набридливих синців під очима, але й повернути своєму обличчю молодість, тонус шкіри, позбутися зморшок і “гусячих лапок”.

Обираючи нашу клініку, ви обираєте не лише якість послуг, а й сучасні методи лікування, новітні препарати та інструменти, сертифіковані матеріали. Лікарі постійно працюють над тим, аби розв’язати проблеми зі здоров’ям у кожного пацієнта незалежно від складності ситуації.

 Як забрати синяки під очима 4

Хоркава Ірина Андріївна

лікар-дерматовенеролог