Колоти чи не колоти губи?

Багато наших клієнтів бояться колоти губи, щоб не виглядати не природньо, не бути «качечками», «не бути, як ті з інстаграму», не бути, як ті,  що «перше “зайшли” губи, а потім вона…». Звичайно, про смаки не сперечаються, комусь це подобається, комусь — ні, головне, що це не назавжди і в будь-якому разі препарати, якими колять губи, розсмоктуються або їх можна розчинити ферментом гіалуронідазою.

Я маю на це свою думку і вважаю, що європейським жінкам не потрібно робити губи формою і пропорціями схожі до африканок. І, тим більше, не потрібно навчившись однієї техніки робити всім клієнтам нею однакові губи типу «плоский бант», тощо.

 

Натуральність — тренд 2022 року.

Я за індивідуальність і за природні результати. Особливо з віком треба старатись, щоб корекція губ не викликала в оточуючих здивованих поглядів і підкреслювала вроду, а не спотворювала обличчя.

Kriolipoliz

З іншого боку, я вважаю, що губи з віком теж потрібно підколювати. Навіть якщо вони були в молодості пухкі, сочні і великі, гарноі форми — з віком втрачають об1єм, пружність, контур. Анатомія губ така, що м’яз навколо рота, круглої форми — працює як сфінктер. Через це губи з віком ніби ховаються в порожнину рота, а навколо появляються так звані кисетні зморшки, особливо при дрібнозморшкуватому типі старіння. Тому окрім корекції гіалуроновою кислотою необхідно хоч трішки розслабляти ботулотоксином круговий м’яз рота.

Kriolipoliz

Для корекції губ я можу використовувати різні препарати — якщо форма своя гарна, а хочеться тільки пухкості і тривалого зволоження, я обираю скінбустер Restylane vital. Якщо контур губ, як такий, відсутній і є кисетні зморшки — класичний Restylane, адже він добре тримає форму і не розтікається. Якщо хочеться і об‘єм і контур — Restylane kisse або Refyne. Якщо клієнт хоче спробувати — я беру менший об‘єм Juvederm smile – 0,55 ml. Впродовж років при повторних ін‘єкціях стараюсь не міняти препарат для збільшення губ, тоді менша ймовірність непередбачуваних набряків.

Корекція губ — це ціле мистецтво, до якого ми підходимо дуже серйозно! Чекаємо вас на процедуру збільшення губ у Львові в косметологічній клініці “Avant’Age”!