(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Лазерна епіляція взимку

Погодьтеся, що думки про ідеальну шкіру без зайвого волосся виникають у багатьох дівчат лише у теплий сезон, коли сяє сонечко та можна вдягти максимально легкий одяг. Але ж часте гоління не додає краси шкірі – виникає подразнення, запалення. З такими естетичними проблемами виходити на вулицю або відпочивати на пляжі досить не комфортно. Що ж робити, так як підготуватися до весняно-літнього сезону заздалегідь? Рішення є і воно просте – лазерна епіляція взимку.

лазерна епіляція в зимку

Чому сонце та лазерна епіляція не сумісні

Шлях до гладенької, красивої та чистої шкіри слід розпочинати взимку і видаляти небажане волосся за допомогою лазера. Звісно, що під час холодів багато з нас знаходить виправдання – холодно, багато одягу. Але ж влітку, коли зайвий одяг можна зняти, прийде час розплати, адже навіть те, що забажається сховати, буде видно. Чому ж косметологи вважають, що зима – це підготовка до лазерної епіляції?

Слід розуміти, що лазерна епіляція не забезпечує миттєвого результати, рекомендовано пройти певний курс процедур з інтервалами у 2 тижні, тож шлях до ідеальної шкіри може розтягнутися на декілька місяців. Виходить, щоб вчасно підготуватися до відпочинку на морському курортні, починати слід саме взимку. Саме в цей час можна не переживати, що доведеться перервати курс сеансів через яскраве сонечко.

Підготовчий етап до лазерної епіляції передбачає щоденне гоління, щоб з’явилася легка щетина. Не кожна дівчина погодиться відмовитися від воскової чи цукрової епіляції заради лазерної процедури. Влітку це дуже складно, коли хочеться вдягти коротку спідницю, відпочити на пляжі. Взимку одяг допомагає сховати шкіру та більш комфортно підготуватися до епіляції.

Наступний аргумент на користь зимової епіляції – відтінок шкіри. Справа в тому, що процедура більш ефективна на блідій шкірі. Кожен фахівець відмовиться робити лазерну епіляцію на загорілій шкірі та порекомендує дочекатися, коли загар зійде.

Ну, і на останок – взимку на лазерну епіляцію у Львові діють знижки, тому можна не лише подбати про красиву шкіру, а й заощадити бюджет.

лазерна епіляція в зимку

Видалення волосся за допомогою лазеру — швидко, комфортно, надійно

Видалення волосся за допомогою лазера на сьогоднішній день найбільш розповсюджена та популярна процедура. Її проводять лише за умови, що на шкірі не має слідів загару. Епіляція дозволяє контролювати ріст зайвого волосся та гарантує довгий результат.

Фахівці та клієнти косметологічних кабінетів відмічають наступні переваги процедури:

  • висока ефективність;
  • безболісність;
  • універсальна методика видалення волосся, яка підійде будь-кому — жінкам, чоловікам будь-якого віку;
  • забезпечує результат на довгі роки;
  • жодної волосинки, яка вростає у шкіру;
  • доступна вартість процедури.

Якщо ви ще не впевнені, саме час звернутися до нас та на власному досвіді переконатися у всіх перевагах лазерної епіляції. Ваша шкіра стане шовковою, гладенькою і все це з максимальним комфортом.

Тож, ми підійшли до висновків – лазерна епіляція взимку – це ефективні інвестиції в майбутню красиву, гладку шкіру без зайвого волосся. Плануйте та готуйтеся до літнього відпочинку заздалегідь, зима – це найкращий для цього час незалежно від того, яку частину тіла необхідно поголити. Наш салон краси запрошує на процедуру кожного, хто піклується про свою шкіру, пам’ятайте, що ефективність лазера для чоловіків не менша, ніж для жінок. За допомогою цієї процедури чоловіки мають змогу позбавитися зайвого волосся на тілі.

Матвіїв Ольга Степанівна

Лікар-дерматолог вищої категорії, косметолог