Як прибрати живіт після пологів?

З цією проблемою стикається чимало жінок, однак більшість вдається до методів, які не лише не працюють, але часто навіть можуть нашкодити здоров’ю.

Клініка Авантаж пропонує велику кількість новітніх технік та методів, що допомагають прибрати живіт після пологів, а також:

  1. позбутися розтяжок,
  2. зробити стриї менш видимими,
  3. спалити зайвий жир,
  4. повернути шкірі гарний зовнішній вигляд, пружність та еластичність,
  5. підтягнути черевні м’язи живота та тримати їх в тонусі,
  6. повернути впевненість у собі, підвищити самооцінку, полюбити себе в новому тілі.

Що ми пропонуємо

  • ліполітики,
  • ін’єкції колагеностимуляторів,
  • кріоліполіз Z-Lipo Zimmer,
  • SMAS ліфтинг,
  • мікроголковий RF Vivace,
  • Vela Shape, Smooth,

Це далеко не увесь перелік сучасних технологій та методик, за допомогою яких ваша шкіра знову стане пружною та гладенькою. Однак вищеперелічені послуги також мають свої характерні особливості та шляхи впливу на стан вашої шкіри.

Як прибрати живіт після пологів

Як прибрати живіт після родів: найпопулярніші методики

ТехнологіяОсобливості
ЛіполітикиПрепарати, що активно розщеплюють жирову тканину, активізуючи ліполіз
Ін’єкції колагеностимуляторівПолімолочна кислота, яка активізує вироблення колагену
Кріоліполіз Z-Lipo ZimmerЗменшення об’єму жирових тканин на 30% шляхом їх заморожування при температурі -10 градусів
SMAS ліфтингПрогрівання та ущільнення підшкірного жиру сфокусованим ультразвуком, стимулювання виробітку колагену та еластину
Мікроголковий RF VivaceПрогрівання шкіри та підшкірного жиру (глибиною до 3,5 мм) за допомогою насадок з голками, руйнування клітин раніше утвореного колагену та виробіток нового
Vela Shape, SmoothАктивізація потоку лімфи та крові за допомогою прогрівання жирових тканин до температури 50-60 градусів. Активне спалювання жирових клітин за допомогою роликового масажера, швидкий вивід продуктів розпаду в кров

Як прибрати живіт після пологів3

Обвислий після пологів живіт відтепер не проблема!

Новітні методи безболісного спалювання жирових тканин та підтягнення м’язів дозволяють вибрати необхідний спосіб розв’язання проблеми. Як позбутися обвислого живота після пологів? Тепер ви знаєте вихід із ситуації!

Як прибрати живіт після пологів5

Як зменшити живіт після пологів: допомога спеціаліста

Професійні лікарі нашої клініки завжди допоможуть підібрати найкращий для вас спосіб позбутися зайвих жирових тканин на животі, що з’являються після пологів. Спочатку лікар проаналізує стан вашого здоров’я, обстежить ваш організм та вирішить, як забрати живіт після пологів. Для цього він обере найкращу технологію, що дасть можливість швидко та ефективно спалити зайвий жир та підтягнути м’язи живота.

Живіт після пологів: до пляжного сезону готова!

Спільними зусиллями ми зможемо повернути вашому животику красивий зовнішній вигляд та привести м’язи в спортивну форму, щоб ви могли помічати на собі захоплені погляди. Не запитуйте себе “як позбутись живота після пологів і привабливо виглядати”? Готуйтеся до пляжного сезону разом з нами!

Кійко Наталія Юріївна

Лікар дермато-венеролог 1-ої кваліфікаційної категорії