(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Як підготувати тіло до моря: важливі моменти

Літо – час відпусток, подорожей і звичайно ж, моря. Але щоб мати бездоганний вигляд на пляжі, потрібно правильно підготувати тіло до сезону купальників. Усі дівчата намагаються слідкувати за собою протягом року, але найбільш гостро питання краси постає саме перед початком літа. Пропонуємо розглянути найбільш дієві засоби як підготувати тіло до моря, щоб покращити його стан та зовнішній вигляд.

Як підготувати тіло до відпочинку на морі: прибираємо зайві кілограми

Перед тим, як підготувати тіло до відпочинку на морі, необхідно оцінити ситуацію, роздивитися проблемні ділянки, щоб розуміти, із чим потрібно боротися. Кожна проблема потребує власного вирішення, але найкращий варіант – застосовувати декілька способів одночасно. Для досягнення ідеалу потрібно звернутися до професіоналів, які працюють у клініці «Авантаж». Розглянемо найбільш популярні із процедур, що пропонує клініка.

Як підготувати тіло до відпочинку

Боротьба з целюлітом

Целюліт або «апельсинова» кірка – проблема, яка знайома багатьом дівчатам і жінкам. Щоб позбавитися від неї, не достатньо лише правильного харчування чи заняття фізичними вправами, важливо використовувати спеціальні процедури. Серед них найбільш популярними є:

  1. Масаж, може виконуватися ручним чи апаратним методом, дозволяє розім’яти проблемні ділянки, покращити відтік крові, обмін речовин.
  2. Мезотерапія, це процедура, яка проводиться методом введення ін’єкцій по чітко намальованих лініях проблемних ділянок, препарат починає діяти безпосередньо на потрібне місце. Але одного сеансу замало, потрібно пройти місячний курс із інтервалом в тиждень. Для швидкого результату варто дотримуватися спеціальної дієти.
  3. Антицелюлітні обгортання. Для цього застосовуються різні речовини – водорості, глина, шоколад. Так чи інакше, процедура гарантує омолодження шкіри, її тонізацію, виведення шлаків, розщеплення жирів, покращення тонусу тіла.
  4. Vela Shape II. Зазвичай використовується для підтягнення обличчя. Це процедура, яка полягає у обробці світовою енергією та високочастотним струмом. Завдяки такому впливу відбувається глибинне прогрівання усіх шарів шкіри, активізація вироблення колагену, що надає шкірі пружності.
  5. Vela Smooth Pro. Чудовий варіант для тих, хто не знає, як підготувати тіло до моря за тиждень, і хоче максимально швидко підкорегувати фігуру, позбавитися від целюліту на більш глибокому рівні.

Щоб досягнути бажаного результату, потрібно поєднувати декілька способів позбавлення від целюліту. Правильний курс допоможуть підібрати спеціалісти нашої клініки.

Боротьба з целюлітом

Підготовка шкіри до засмаги – обираємо спосіб зволоження

Існує досить багато способів, як підготувати шкіру до засмаги на морі. Наприклад, чудові результати демонструє мезотерапія, яка базується на введенні спеціальних поживних коктейлів під шкіру. Така косметологічна процедура дозволяє позбавитися від сухості шкіри, а також незначних зморшок, пігментації, куперозу, темних кіл під очима. Перевага такого способу – зробивши процедуру вранці, уже на вечір можна побачити зміни. Обличчя стане більш свіжим, пружним. В залежності від стану шкіри назначається курс процедур.

Ще одним чудовим засобом для зволоження шкіри є ревіталізація за допомогою гіалуронової кислоти. Така речовина допомагає утримувати в тканинах шкіри вологу, зменшує ризик зневоднення. Крім цього, завдяки процедурі ревіталізації активізується дихання на клітинному рівні, стимулюється синтез колагену та АТФ. Багатьох дівчат цікавить запитання, чи можна робити біоревіталізацію перед поїздкою на море. Зазвичай процедура не забороняється, але краще додатково проконсультуватися зі спеціалістами клініки.

фото Підготовка шкіри до засмаги

Позбавляємося від розтяжок на тілі

Ще одна поширена проблема – розтяжки на тілі. Вони виникають з різних причин – різкого схуднення чи набору ваги, після народження дитини.

фото Позволяємося від розтяжок на тілі

Позбавитися від таких непривабливих дефектів на тілі можна за допомогою:

  • плазмоліфтингу – у пацієнта забирається венозна кров, вона ставиться у спеціальну центрифугу для розділення на 3 фракції, після чого фракція, де найбільша кількість тромбоцитів, вводиться на проблемну ділянку;
  • мезотерапії – підбирається спеціальний вітамінний коктейль, який вводиться на проблемну ділянку шкіри;
  • пілінгів – механічних, кислотних чи хімічних, їх підбирає спеціаліст в індивідуальному порядку.

Звичайно, не вдасться вирішити проблему за 1 сеанс, тому краще раніше подумати про те, коли починати підготовку тіла до літнього сезону.

Інші важливі процедури для краси та здоров’я тіла

Ще одна важлива процедура, яка необхідна кожній жінці для краси тіла – епіляція або видалення небажаного волосся. Існує досить багато методів – восковий, шугарінг, але найбільш дієвою є лазерна епіляція. Зазвичай, дівчата та жінки цікавляться, чи можна робити лазерну епіляцію перед морем. Але найкраще підійти до цього питання ще взимку. Тоді до настання літнього сезону можна порадувати себе гладенькою шкіру без зайвого волосся.

фото важливі процедури для краси та здоров’я тіла

Також поширеною проблемою є гіпердідроз чи підвищене потовиділення. Щоб позбавитися від цієї проблеми, потрібно застосувати препарат Ботоксу. Його вводять у проблемні ділянки, засіб блокує вироблення поту, діючи локально, не поширюючись на сусідні тканини. Завдяки цьому не існує ризику виникнення побічних ефектів.

Правильно підготувавши тіло до літа, можна не соромлячись виходити на пляж, насолоджуючись своїм зовнішнім виглядом.