(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

ТОП ANTI-AGE ПРОЦЕДУРИ

НАТАЛІЄ ЮРІЇВНО, ЯК ЗМІНЮЄТЬСЯ НАША ШКІРА ПІСЛЯ 40 РОКІВ?

У процесі старіння людського організму відбувається втрата не лише колагену, гіалуронової кислоти,а й підшкірного жиру, м’язової тканини, міцності кісток. На обличчі з’являються зморшки, лінії складок.

Іншим важливим фактором є пошкодження сонцем, яке призводить до різних дефектів забарвлення шкіри, появи червоних чи коричневих плям, сухості, дрібних зморшок, втрати еластичності. На жаль, здорове харчування, спорт, вживання води до двох літрів на день не можуть побороти ці симптоми.

ЯКІ ПРОЦЕДУРИ ANTI-AGE Є НАЙЕФЕКТИВНІШИМИ?

Найефективніші ті, які, мабуть, найчастіше використовуються. Адже якщо людина не побачила результату, то й не буде повторно звертатися до косметолога. Або якщо результат не вартує витрачених коштів чи потребує занадто тривалого періоду реабілітації.

Тому хірургічні, інвазивні методики в усьому світі замінюють на малоінвазивні, нехірургічні. На сьогоднішній день час — найбільший і найдорожчий наш ресурс. Тож клієнти вибирають процедури з невеликим терміном реабілітації.

За даними Американського товариства естетичної пластичної хірургії, є п’ять нехірургічних засобів проти
старіння, які працюють найкраще:

  • ботулінічний токсин для корекції мімічних зморшок;
  • гіалуронова кислота для корекції зморшок, складок, ліній, форми та об‘єму;
  • нехірургічне зменшення жиру;
  • видалення волосся;
  • хімічні пілінги.

Цей топ засобів визначили за кількістю проведених процедур. Усі ці процедури представлені в клініці Avant’age Cosmetologie, і наші клієнти теж надають їм перевагу.

ЩО НОВОГО З‘ЯВИЛОСЬ У ВАС 2019 РОКУ?

2019-го наша клініка поповнилась двома технологіями. Це кріоліполіз німецького лідера з холоду компанії Zimmer Z Lipo, який дозволяє заморожувати тільки адипоцити, не пошкоджуючи інші сусідні тканини. Таким чином адипоцити пошкоджуються і ліквідуються, а ми дістаємо зменшення об‘ємів у потрібних місцях.

Ще в нас з’явилася технологія SMAS-ліфтингу — нехірургічної підтяжки шкіри за допомогою ультразвуку Doublo Gold (Південна Корея), що дозволяє відновити контур обличчя на рівні глибшому, ніж шкіра.

Поєднуючи цю технологію з контурною пластикою, ми здобуваємо чудові результати й радісних, задоволених клієнтів.