(097) 703-14-28, (067) 411-82-90

м. Львів, вул. Моршинська 1

Огляд найкращих процедур для омолодження обличчя

У світі не існує жодної жінки чи дівчини, яка б не мріяла завжди виглядати красивою та молодою. Якщо у вас також є така ціль, тоді потрібно подумати про це заздалегідь. Також надзвичайно важливо обрати професійну клініку. «Авантаж» стане саме тим місцем, де ви зможете втілити свої мрії про красу та молодість у реальність.

Існує досить багато сучасних косметологічних процедур, які допоможуть дівчатам запобігати виникненню зморшок, або зменшити їх прояв. Щоб обрати найбільш дієвий та оптимальний спосіб омолодження обличчя, пропонуємо ознайомитися із популярними процедурами та їх особливостями.

Найбільш дієві процедури омолодження обличчя

Яке омолодження обличчя найкраще

Сфера сучасної косметології пропонує надзвичайно великий вибір методів омолодження обличчя. У кожного із них є власні переваги та недоліки, а також особливості проведення. Розглянемо найбільш дієві.

Проведення плазмоліфтингу

Плазмоліфтинг – метод ін’єкційного введення власної плазми, збагаченої тромбоцитами. Тромбоцити – клітини крові, що відповідають за її згортання. Проте крім цього, вони містять сотні білків, так званих факторів росту, які відіграють важливу роль у процедурах омолодження шкіри.

Проведення плазмоліфтингу відбувається у декілька етапів. Спочатку у пацієнта забирається кров (зазвичай від 10 до 80 мл). Речовина поміщається у пробірку із гепарином, щоб кров не згорнулась. На цьому етапі надзвичайно важливо, щоб гепарин був якісно очищений, адже це є профілактикою виникнення алергічних реакцій. Після цього пробірка поміщається у центрифугу.

Після цього виникає 3 шари матеріалу, верхній – плазма, збагачена тромбоцитами. Саме із нею лікар-косметолог працює. Речовина вводиться у вигляді внутрішньо шкірних ін’єкцій. Такі процедури активізують з’єднуючу тканину, починають активно випрацьовувати колагенові та еластинові волокна, а також гіалуронову кислоту.

Для досягнення бажаного результату зазвичай достатньо однієї процедури, проте інколи може знадобитися декілька сеансів – до 4 процедур. Це залежить від індивідуального стану шкіри. Отриманий результат може зберігатися до 1 року.

Використання контурної пластики

Контурна пластика – це назва процедури, яка покращує контури обличчя, форму та об’єм губів. Під час таких сеансів також вводяться підшкірні ін’єкції. Завдяки контурній пластиці можна позбавитися від вікових змін, прибрати носо-губні складки, зменшити зморшки, підтягнути шкіру, зробити її більш пружною та гладкою.

Щоб отримати такий ефект, застосовуються філери на основі гіалурнової кислоти. Вони вводяться мікроголкою у підшкірну тканину. Проведення контурної пластики займає не більше 30 хв. Ефект можна побачити уже за декілька годин. Найбільш дієвим цей метод вважається при:

  • наявності мімічних зморшок на обличчі;
  • необхідності корегувати овал обличчя, підборіддя, вилиць;
  • бажанні збільшити обсяг губ, зробити їх більш пружними.

До основних переваг процедури відносять швидкий результат, який можна побачити наступного дня, а також дієвість профілактики старіння овалу обличчя.

Найбільш дієвим і безпечним вважають препарати гідроксиапатиту кальцію Radiesse. Вони дозволяють підняти м’які тканини на проблемних ділянках обличчя, розгладити носо-губні складки.

Мікротокова терапія

Мікротоковою терапією чи просто мікротоками називають популярну салонну процедуру, яка гарантує отримання чудового омолоджуючого ефекту, а також покращує тонус шкіри, робить її більш пружною та привабливою. Завдяки такій процедурі можна досягнути наступних результатів:

  • покращити обмінні процеси в організмі, наповнити клітини киснем, підвищити вироблення колагену та еластину, що зменшує прояв зморшок;
  • покращити відтік лімфи та венозної крові, що зменшує темні кола під очами;
  • нормалізувати роботу сальних залоз, отримати протизапальний ефект.

Крім цього, завдяки мікротокам зменшуються спазми обличчя та підвищується тонус м’язів.

Лазерне омолодження

процедури омолодження обличчя

Лазерним омолодженням називають спосіб боротьби зі змінами шкіри, що відбуваються зі шкірою. Це виконується завдяки імпульсам високоінтенсивного світла. Ця процедура не працює на випередження, вона усуває уже наявні ознаки старіння шкіри. Основними показаннями до омолодження лазерним апаратом відносять:

  • наявність вікових змін шкіри;
  • фотостаріння обличчя;
  • наявність пігментних плям;
  • судинні утворення;
  • наявність широких пор на обличчі.

Завдяки лазерному омолодженню шкіра покращує свій зовнішній вигляд, розгладжує зморшки, зменшує пігментацію, робить шкіру оксамитовою та м’якою, прибирає судинні утворення.

Також чудовим способом омолодження обличчя стане виконання ручного масажу. Таку послугу ви також можете замовити у клініці «Авантаж». Косметологи зроблять усе, аби ви завжди виглядали молодими та сяйливими.