Весняні процедури — рекомендації від Кійко Наталії Юріївни.

Весна — ідеальний час на відновлення шкіри після важкої для неї зими. Низька температура, вітер, мороз, сухість повітря в приміщенні, низький вміст вітамінів у продуктах та відсутність сонця плюс постійний стрес, який ми переживаємо через війну, не додають нашій шкірі ні молодості, ні краси, на жаль.

Сіра, втомлена та суха, шкіра вимагає на весну ревіталізації та зволоження. Що ж допоможе нашій шкірі ще до літа, поки появиться яскраве сонце, покращити її вигляд?

1. Догляд за обличчям.

Щоб шкіра мала рівний колір, була гладка, отримала сяяння, обов‘язково потрібно зробити пілінг. Він зніме мертві клітини, очистить пори, висвітлить пігментні плями. Ви отримаєте здоровіший і свіжіший, доглянутіший вигляд.

Елос-омолодження з допомогою енергії світла забере розширені капіляри, пігментні плями, розгладить дрібні зморшки, дасть легку підтяжку.

Elos-омолодження

Щоб наситити шкіру вологою і вітамінами, Вам необхідно буде зробити мезотерапію і/або ревіталізацію. В залежності від проблеми, ми підберемо Вам препарат, який найкраще вирішить Ваші недоліки. Дряблість, сухість, нерівний тон, дрібні зморшки – на кожну з цих проблем є різні препарати.

Дуже добрий результат Ви отримаєте,  якщо зробите всі ці три процедури.

Щоб збудити шкіру з допомогою власних сил, які містяться у нашій плазмі та тромбоцитах, є прекрасна стимулююча процедура з власною плазмою, збагаченою тромбоцитами. Після цього ревіталізація з гіалуроновою кислотою Hyalual чи Jalupro. В плазмі є багато факторів росту, які стимулюють процеси регенераціі в шкірі, її оновлення. Наші клітини – фібробласти, під дією плазми наче просинаються і починають виробляти колаген та еластин, а також відновлюється кровопостачання шкіри за рахунок утворення нових капілярів, живлення шкіри значно зростає.

Після таких омолоджуючих процедур можна зробити процедури контурної пластики з препаратами гіалуроновоі кислоти, ботулотоксину та колагеностимуляторів таких, як полімолочна кислота і гідроксиапатит кальцію (Restylane, Radiesse, Gana, Sculptra, Dysport).

 width=

2. Догляд за тілом.

Весною також хочеться привести своє тіло в порядок. Звичайно, добре, якщо Ви вже пішли в спортивний зал, щоб підтягнути м‘язи, ходите в сауну щоб вивести шлаки і зайву рідину.

Але те, що можна отримати з процедурами в нас Ви самостійно досягнути не зможете.

Перше, щоб б я рекомендувала, що варто зробити весною – це обгортання з водоростей. Чому? Тому що це чудодійний засіб наситити організм всіма мікроелементами з таблиці Мендєлєєва! Також водорості допомагають дренувати підшкірно-жирову клітковину, тобто вивести зайву рідину.

Обгортання живими водоростями

Масажі допоможуть покращити мікроциркуляцію, кровообіг , лімфовідтік, знімуть м‘язеве напруження, стрес, розслаблять Вас.

Антицелюлітні процедури Vela shape i Vela smoth – це вакуумно-роликовий масаж в поєднанні з IPL i RF. Крім масажу і розминання дають прогрівання глибоких шарів до 50 градусів, що посилює метаболізм в жировій тканині, і поверхні шкіри до 42 градусів, що дає підтяжку шкіри, зменшення дряблості і лікування целюліту.

Vela Shape

Якщо Ви набрали за зиму зайві об‘єми в окремих ділянках, Вам підійдуть процедури кріоліполізу, щоб позбутись зайвих сантиметрів.

Якщо є дряблість шкіри на внутрішній поверхні стегон, плечей – допоможе мікроголковий RF і мезотерапія.
Не забувайте також про дієту, багато пити та вітамінно-мінеральні комплекси, прогулянки на свіжому повітрі та вітамін D!

Любіть і дбайте про себе, а ми Вам в цьому допоможемо!

Кійко Наталія Юріївна

Лікар дермато-венеролог 1-ої кваліфікаційної категорії